Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Man labai patinka jūsu receptai.stengiuos kažka naujo išbandyti.šaunuokė jūs kad stebinat kasdien.iš kur tiek ikvepimo? O šitam recepte ka reiškia kiaulienos "ragu" ?
@Agne
kad reikia sriubai kiaulės ragų
@Agne
Kaulai kiaulienos .
Kad virė mama dar nereiškia,kad sveika tai sriuba. Kažkoks jovalas kruopas su bulvėmis maišyti. Mano mama bulvių ir kruopų jovalas šėrė kiaules. Mes valgėm arba kruopų,arba daržovių sriubas.
@Aš
Kokia nesąmonė. Kiaules šėrė bulvėm ir kruopom? Kiek teko girdėt, kiaules žmonės šėrė bulvėm arba pašariniais runkeliais ir miltais, vasarą žole arba runkelių lapais.
Kiek galima savintis senus visų verdamus receptus ? Tiek mama ir jos mama taip virė. Jokia čia naujiena.
@Kodėl Audronės sriuba ?
Daugiau jau nebeliko apie ką rašyti. Ukrainos tema jau visiems iki gyvobkaulo įgryso, ten komentarų nelaidžia rašyti nes bijo išgirst tiesą ką žmonės galvoja. Belika tik Audronė kuri verda sriubas, kepa kotletus, bulvių plokštainius.... pagal receptus kuriuos ne tik mamos bet ir močiutės žinojo. Yra kaimuose šeimininkių kurios be jokių mokslų ir visokių audronių patarimų tokius paprastus patiekalus pagamina kad ir pirštus aplaižysi.
Ši Audronės sriuba taps mėgstamiausia: vienos lėkštės neužteks