Šefų patarimai, kurie pravers: nuo padažo iki svogūnų uogienės

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

Laidos viešnia, prekybos tinklo „Iki“ konditerijos technologė-konsultantė Daiva Steponėnienė dalinosi patarimu, kaip pagaminti šokoladinį uogų skonio glaistą. Glaistas puikiai tinka įvairiausiems saldiems kepiniams – tortams, pyragams, riestėms. Receptą, ką pagamino Daina, žiūrėkite vaizdo įraše.

Mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip namuose nesudėtingai paruošti kvapnų vanilinį padažą su cinamonu. Jis puikiai tinka prie įvairių desertų, keptų obuolių ir, žinoma, prie pyrago!

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip iš pagaminti svogūnų uogienę. Ši nesudėtingai paruošiama, labai kvapni uogienė puikiai tiks prie mėsos patiekalų bei nesaldžių pyragų!

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia. 


Rašyti komentarą...
M
Maria
2019-11-06 10:30:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kodel neuzdengta barzda? Cia specialiai reklamuoja plaukus patiekale? O gal cia Konkursas: is kurios zmogaus kuno vietos sitas plaukas??
Atsakyti
0

L
Liudas
2019-11-06 09:44:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Beraščiai: SVOGŪNŲ
Atsakyti
0

M
Mociute
2019-11-09 14:57:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
Taip Maria ,tai yra slykstu ,ir kai per bet kuri kanala rodo laidas apie naisto gaminima ,gamintojos visada plevesuoja palaidais plaukais ir tada neaisku,ka cia jos nori parodyti ,ar savo sukuosenas ar pvz.pyragus.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų