Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kiaušinienė turi vizualiai būti graži,čia Povilas variantas menkai išmanančių apie gamybą, kiaušinienė s patiekiama ir sudėtinės skonio dalis.
Dvirati isrado
Labai ilga įžanga - pilstymas uš tuščio į kiaurą. Ir visiškai nieko naujo.
Siaubas 20 minučių kepa kiaušinienę, bus perkepus......
@Vanda Vanda skaityti nemoka
Kur kiekiai kiek pieno kiek kiausiniu ? Nieko nesuprasi
@Ricka Skaityk dar kartą!
Tokią kiaušinienę su broliu gamindavom nuo pat ankstyvos vaikystės, nuo tada kai dujinę pasiekėm. Kai paskaitau šiuolaikinius "išradimus"rankos svyra.
@A Mes taip ir darom nuo neatmenamų laikų. Dar mažą žiupsnelį miltų kartais...
@A Paziurek,kas "išrado".Jie gi nieko daugiau patys nemoka,tik kaip iš indėnų maistą atimti!
Skaniausia kiaušinienę kepta ant kaimiškos krosnies, su parūkyta iš lasinukais įdedant svogūno, nepakartojamas skonis ir kvapas, nepalyginsi su šiua jovalu, čia jokia kiaušiniene, o paprastas omletass
@Simonas Su rūkytais lašinukai jau sugadinta kiaušinienė, fui, tokią jau kratyti lauk.
@Žana Tave pačią reikia pakratyti, kad nesmirdetum
@Žana Uždrausta kiauliena,tik macus grauzt?
kaip skurdu, apsilankytu sefas turku, egipto kurortuose
Čia ne kiaušiniene o omletas . Koks čia šefas jei tik toki buda težina .
@Diana Panašu kad esate viena iš tų trijų milijonų lietuvių kurie neskiria plaktos kiaušinienės nuo omleto.
Vargu, ar jau toks ir šefas, jei kepa tik taip. Sakyčiau, reikėtų ir tobulėti.
@Giedrius Nu.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų