Rašyti komentarą...
Trintuvė tarkuoja :D
Skaniausi,dapili biski acto ir cukraus... 100%
Be kiaušinių ???
Irgi mat, atrado Ameriką.
Užtenka naudoti riebesnį šaltibarščių kefyrą ir išeina normaliai.
o kur kietai virti kiausiniai ,nejaugineypiastot .
mes darom tik is grietines ir patys skaniausi..
@o Tai kiek tos grietinės reikia tada, kodėl ne parašai?
Mano receptas. Marinuoti burokeliai
Mano receptas. Marinuoti burokeliai
obuoliu sultyse, smulkiai pjaustyti agurkai, saltibarsciu kefyras, truputi pieno, truputi vandens, grietines ( galima ir gausiai ), svogunu laiskai, krapai, virtas kiausinis, druska. Ir...karstos bulves. Saltibarsciai turi buti tirstoki, o ne , kaip anyta sako, vandeninis skystalas. Zodziu, kol isverdi bulves, "isverdi" ir saltibarscius. Skanaus.
@Mano receptas. Marinuoti burokeliai Dai
Nedarysiu tokiu saltibarsciu
Nedarysiu tokiu saltibarsciu
su jogurtu, negadinsiu tradiciju. Viska darau taip pat, tik vietoj jogurto - grietine. Ji susvelnina saltibarsciu, nera tokie nenaturaliai rugstus ir padaro ne tokius skystus.
Į viršų