Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 4 vienetai baravykų (džiovinti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
  • 60 gramų sūris (olandiškas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
    Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska.
    Ant jos dedamas įdaras.
    Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose.
    Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė.
    Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 4 vienetai baravykų (džiovinti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
  • 60 gramų sūris (olandiškas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
    Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska.
    Ant jos dedamas įdaras.
    Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose.
    Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė.
    Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų