• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 0.5 valgomojo šaukšto krakmolo (bulvių)
  • 2 vienetai morkų
  • 1/3 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 400 gramų žuvies (upėtakio arba lašišos filė)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 120 gramų sūris (mėlynasis)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustyti mažesniais gabalėliais ir pabarstyti druska.
    Ant kiekvieno žuvies gabalėlio dėti po nedidelį gabalėlį sūrio ir suvynioti ritinėlius.
    Kad ritinėliai neišsiskleistų, galima juos persmeigti smeigtuku.
    Ritinėlius dėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Garnyrui morkas nuskusti, supjaustyti kubeliais, išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebti kiaurasamčiu.
    Grietinėlę supilti į puoduką, pasūdyti, įmaišyti krakmolą ir pakaitinti, kol sutirštės.
    Iškeptus ritinėlius sudėti į lėkštes, šalia sudėti morkų kubelius, apibarstyti šviežiai maltais pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis bei pasiruoštu grietinėlės padažu.
    Lėkštę papuošti svogūnų laiškais bei laimo skiltelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 0.5 valgomojo šaukšto krakmolo (bulvių)
  • 2 vienetai morkų
  • 1/3 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 400 gramų žuvies (upėtakio arba lašišos filė)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 120 gramų sūris (mėlynasis)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustyti mažesniais gabalėliais ir pabarstyti druska.
    Ant kiekvieno žuvies gabalėlio dėti po nedidelį gabalėlį sūrio ir suvynioti ritinėlius.
    Kad ritinėliai neišsiskleistų, galima juos persmeigti smeigtuku.
    Ritinėlius dėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Garnyrui morkas nuskusti, supjaustyti kubeliais, išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebti kiaurasamčiu.
    Grietinėlę supilti į puoduką, pasūdyti, įmaišyti krakmolą ir pakaitinti, kol sutirštės.
    Iškeptus ritinėlius sudėti į lėkštes, šalia sudėti morkų kubelius, apibarstyti šviežiai maltais pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis bei pasiruoštu grietinėlės padažu.
    Lėkštę papuošti svogūnų laiškais bei laimo skiltelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų