Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti (įdarui))
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti ir kepinti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 900 gramų lydekų (filė)
- 200 gramų batono
- 40 gramų džiūvesėlių (malti)
- 0.5 stiklinės pieno
- 0.5 stiklinės grietinėlės (20% riebumo)
- 2 valgomieji šaukštai krevečių be kevalo (smulkintos)
- šiek tiek druskos ((įdarui))
- 1 valgomasis šaukštas druskos ((žuvies masei))
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 vienetai sviesto (šaltas, kubeliai)
- šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydekų filė sumalama ir suminkoma su susmulkintu svogūnu, 2 šaukštais minkšto sviesto, džiūvėsėliais, pienu, grietinėle, iki purios masės išplaktu 1 kiaušinio baltymu, 1 šaukštu druskos bei baltaisiais pipirais.
Įdarui susmulkintos krevetės sumaišomos su krapais, pakepintu svogūnu,
druska bei juodaisiais pipirais.
Balta duona supjaustoma mažais kubeliais.
Imama į delną žuvies masės, suformuojamas blyną, į jo vidurį dedamas krevečių įdaras ir suformuojamas kukulis.
Suformuoti kukuliai apvoliojami plaktame kiaušinyje bei miltuose ir apspaudžiami baltos duonos kubeliais.
Kepimo indas patepamas aliejumi, į jį sudedami kukuliai ir kepami apie 15-20 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi 4 sotūs kukuliai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti (įdarui))
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti ir kepinti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 900 gramų lydekų (filė)
- 200 gramų batono
- 40 gramų džiūvesėlių (malti)
- 0.5 stiklinės pieno
- 0.5 stiklinės grietinėlės (20% riebumo)
- 2 valgomieji šaukštai krevečių be kevalo (smulkintos)
- šiek tiek druskos ((įdarui))
- 1 valgomasis šaukštas druskos ((žuvies masei))
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 vienetai sviesto (šaltas, kubeliai)
- šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydekų filė sumalama ir suminkoma su susmulkintu svogūnu, 2 šaukštais minkšto sviesto, džiūvėsėliais, pienu, grietinėle, iki purios masės išplaktu 1 kiaušinio baltymu, 1 šaukštu druskos bei baltaisiais pipirais.
Įdarui susmulkintos krevetės sumaišomos su krapais, pakepintu svogūnu,
druska bei juodaisiais pipirais.
Balta duona supjaustoma mažais kubeliais.
Imama į delną žuvies masės, suformuojamas blyną, į jo vidurį dedamas krevečių įdaras ir suformuojamas kukulis.
Suformuoti kukuliai apvoliojami plaktame kiaušinyje bei miltuose ir apspaudžiami baltos duonos kubeliais.
Kepimo indas patepamas aliejumi, į jį sudedami kukuliai ir kepami apie 15-20 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi 4 sotūs kukuliai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą