Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti (įdarui))
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti ir kepinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 900 gramų lydekų (filė)
  • 200 gramų batono
  • 40 gramų džiūvesėlių (malti)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės grietinėlės (20% riebumo)
  • 2 valgomieji šaukštai krevečių be kevalo (smulkintos)
  • šiek tiek druskos ((įdarui))
  • 1 valgomasis šaukštas druskos ((žuvies masei))
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 vienetai sviesto (šaltas, kubeliai)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydekų filė sumalama ir suminkoma su susmulkintu svogūnu, 2 šaukštais minkšto sviesto, džiūvėsėliais, pienu, grietinėle, iki purios masės išplaktu 1 kiaušinio baltymu, 1 šaukštu druskos bei baltaisiais pipirais.
    Įdarui susmulkintos krevetės sumaišomos su krapais, pakepintu svogūnu,
    druska bei juodaisiais pipirais.
    Balta duona supjaustoma mažais kubeliais.
    Imama į delną žuvies masės, suformuojamas blyną, į jo vidurį dedamas krevečių įdaras ir suformuojamas kukulis.
    Suformuoti kukuliai apvoliojami plaktame kiaušinyje bei miltuose ir apspaudžiami baltos duonos kubeliais.
    Kepimo indas patepamas aliejumi, į jį sudedami kukuliai ir kepami apie 15-20 min. 190 laipsnių temperatūroje.
    Gaunasi 4 sotūs kukuliai.
    Skanaus.

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti (įdarui))
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti ir kepinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 900 gramų lydekų (filė)
  • 200 gramų batono
  • 40 gramų džiūvesėlių (malti)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės grietinėlės (20% riebumo)
  • 2 valgomieji šaukštai krevečių be kevalo (smulkintos)
  • šiek tiek druskos ((įdarui))
  • 1 valgomasis šaukštas druskos ((žuvies masei))
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 vienetai sviesto (šaltas, kubeliai)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydekų filė sumalama ir suminkoma su susmulkintu svogūnu, 2 šaukštais minkšto sviesto, džiūvėsėliais, pienu, grietinėle, iki purios masės išplaktu 1 kiaušinio baltymu, 1 šaukštu druskos bei baltaisiais pipirais.
    Įdarui susmulkintos krevetės sumaišomos su krapais, pakepintu svogūnu,
    druska bei juodaisiais pipirais.
    Balta duona supjaustoma mažais kubeliais.
    Imama į delną žuvies masės, suformuojamas blyną, į jo vidurį dedamas krevečių įdaras ir suformuojamas kukulis.
    Suformuoti kukuliai apvoliojami plaktame kiaušinyje bei miltuose ir apspaudžiami baltos duonos kubeliais.
    Kepimo indas patepamas aliejumi, į jį sudedami kukuliai ir kepami apie 15-20 min. 190 laipsnių temperatūroje.
    Gaunasi 4 sotūs kukuliai.
    Skanaus.

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų