Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 300 gramų ryžių
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų konservuotų žirnelių
  • 200 gramų konservuotų kukurūzų
  • 700 gramų jūros lydekų (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 200 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.

Autorius: neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 300 gramų ryžių
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų konservuotų žirnelių
  • 200 gramų konservuotų kukurūzų
  • 700 gramų jūros lydekų (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 200 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.

Autorius: neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų