Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.03.01 00:10 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 300 gramų ryžių
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų konservuotų žirnelių
- 200 gramų konservuotų kukurūzų
- 700 gramų jūros lydekų (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 300 gramų ryžių
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų konservuotų žirnelių
- 200 gramų konservuotų kukurūzų
- 700 gramų jūros lydekų (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą