Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 300 gramų ryžių
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų konservuotų žirnelių
- 200 gramų konservuotų kukurūzų
- 700 gramų jūros lydekų (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 300 gramų ryžių
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų konservuotų žirnelių
- 200 gramų konservuotų kukurūzų
- 700 gramų jūros lydekų (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą