REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuveles (pagautas), nuvalyti, išplauti, dėti į vandenį su druskele, lauro lapu, keletu juodų ir kvapių pipirų grūdelių ir pavirti. Galima dėti svogūno galvą, kas mėgsta. Nukošti per marlę. Atskirti kaulus.
- Į nukoštą sultinį dėti nuplautų (galima ir pamirkytų perlinių kruopų), prieskonių. Pavirti, kol kruopos suminkštėja.
- Morkas ir bulves pjaustyti kubeliais, griežinėliais ir apkepti svieste ir suberti į sultinį. Sudėti nuvalytus žuvies gabaliukus. Pavirti, pabaigoje dėti smulkintų krapų ir laiškinių svogūnų laiškų ar petražolių (pagal skonį). Valgyti su grietine ar be jos.
Skanaus:)))
REKLAMA