• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bananų (pjaustyti)
  • 0.5 litro grietinėlės (35%)
  • šiek tiek braškių (pjaustytos)
  • šiek tiek kivių (pjaustyti)
  • šiek tiek zefyrų (balti)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 1/3 stiklinės vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bananų (pjaustyti)
  • 0.5 litro grietinėlės (35%)
  • šiek tiek braškių (pjaustytos)
  • šiek tiek kivių (pjaustyti)
  • šiek tiek zefyrų (balti)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 1/3 stiklinės vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną ištirpinti vandenyje.
    Grietinėlę suplakti su citrinos sultimis, cukraus pudra ir galiausiai supilti tirpintą želatiną.
    Vaisius nulupti, supjaustyti.
    Torto formavimas:
    zefyrus išskirti į 2 dalis ir puseles dar perpjauti išilgai. Sudėti zefyrų sluoksnį ant plačios apvalios lėkštės.
    Riebiai ištepti grietinėle.
    Į grietinėlę įspausti vaisius, uogas.
    Vėl tepti grietinėlės sluoksnį, po to vėl zefyrus ir t. t.
    Palaikyti tortą šaldytuve pusę paros.

Autorius: Liliana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų