Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė)
  • 1 kilogramas cukraus
  • 1 kilogramas vyšnių
  • 1 stiklinė vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
    Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje.
    Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai.
    Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min.
    Uogienę supilstykite į 0,5 l talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė)
  • 1 kilogramas cukraus
  • 1 kilogramas vyšnių
  • 1 stiklinė vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
    Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje.
    Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai.
    Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min.
    Uogienę supilstykite į 0,5 l talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų