Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.14 21:17 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus pudros
- 1/3 stiklinės cukraus (rudasis)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (smulkus)
- 2 valgomieji šaukštai margarino
- 1/3 stiklinės pekanų riešutų
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 1 stiklinė vyšnių
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų (mišinys kepiniams)
- 3/5 stiklinės pieno
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- 1/3 stiklinės sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Kepimo formą patepame riebalais.
Ištirpintą sviestą sumaišome su ruduoju cukrumi.
Vyšnias sumaišome su 2 šaukštais smulkaus cukraus.
Į sviestą įmaišome miltų mišinį, pieną, 2 šaukštus minkšto margarino bei kiaušinius.
Viską pamaišome apie 30 s.
Šaukštu įmaišome į tešlą vyšnias bei pekano riešutų puseles.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20-25 min.
Iškepus paliekame 10 min. pravėsti.
Glazūrai sumaišome cukraus pudrą, vanilę bei vandenį.
Šia glazūra aptepame iškeptą pyragą.
Taip pat pyragą galima papuošti vyšniomis bei pekano riešutais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus pudros
- 1/3 stiklinės cukraus (rudasis)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (smulkus)
- 2 valgomieji šaukštai margarino
- 1/3 stiklinės pekanų riešutų
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 1 stiklinė vyšnių
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų (mišinys kepiniams)
- 3/5 stiklinės pieno
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- 1/3 stiklinės sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Kepimo formą patepame riebalais.
Ištirpintą sviestą sumaišome su ruduoju cukrumi.
Vyšnias sumaišome su 2 šaukštais smulkaus cukraus.
Į sviestą įmaišome miltų mišinį, pieną, 2 šaukštus minkšto margarino bei kiaušinius.
Viską pamaišome apie 30 s.
Šaukštu įmaišome į tešlą vyšnias bei pekano riešutų puseles.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20-25 min.
Iškepus paliekame 10 min. pravėsti.
Glazūrai sumaišome cukraus pudrą, vanilę bei vandenį.
Šia glazūra aptepame iškeptą pyragą.
Taip pat pyragą galima papuošti vyšniomis bei pekano riešutais.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą