Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 150 gramų spanguolių (šaldytos/šviežios)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų grietinėlės (33-35 % riebumo)
  • 10 gramų želatinos
  • 10 gramų kepimo miltelių (arba 1 šaukštelis sodos)
  • 8 gramai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakite kiaušinius su 150 g cukraus ir vaniliniu cukrumi (plakti apie 5 minutes).
    Pridėkite kepimo miltelių bei miltų ir gerai išmaišykite.
    Gautą tešlą supilkite ant kepimo popieriumi išklotos kvadratinės skardos ir tolygiai paskirstykite.
    Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Dar karštą biskvitą suvyniokite su kepimo popieriumi ir leiskite atvėsti.
    Paruoškite kremą.
    Sumaišykite želatiną su 100 ml šalto virinto vandens ir palikite brinkti (tiek, kiek nurodyta ant pakuotės).
    Tuomet pavirkite želatiną, bet neužvirkite.
    Atvėsinkite želatiną iki kambario temperatūros.
    Išplakite grietinėlę su 100 g cukraus iki purios masė (tikslaus plakimo laiko aš negaliu pasakyti, nes tai priklauso nuo grietinėlės).
    Sudėkite į grietinėlę želatiną ir sumaišykite.
    Įmaišykite spanguoles ir padėkite kremą į šaldytuvą, kad jis sutirštėtų.
    Tuomet sklandžiai aptepkite biskvitą kremu, suvyniokite ir padėkite 3-4 val. į šaldytuvą.
    Patiekite supjaustytą griežinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 150 gramų spanguolių (šaldytos/šviežios)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų grietinėlės (33-35 % riebumo)
  • 10 gramų želatinos
  • 10 gramų kepimo miltelių (arba 1 šaukštelis sodos)
  • 8 gramai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakite kiaušinius su 150 g cukraus ir vaniliniu cukrumi (plakti apie 5 minutes).
    Pridėkite kepimo miltelių bei miltų ir gerai išmaišykite.
    Gautą tešlą supilkite ant kepimo popieriumi išklotos kvadratinės skardos ir tolygiai paskirstykite.
    Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Dar karštą biskvitą suvyniokite su kepimo popieriumi ir leiskite atvėsti.
    Paruoškite kremą.
    Sumaišykite želatiną su 100 ml šalto virinto vandens ir palikite brinkti (tiek, kiek nurodyta ant pakuotės).
    Tuomet pavirkite želatiną, bet neužvirkite.
    Atvėsinkite želatiną iki kambario temperatūros.
    Išplakite grietinėlę su 100 g cukraus iki purios masė (tikslaus plakimo laiko aš negaliu pasakyti, nes tai priklauso nuo grietinėlės).
    Sudėkite į grietinėlę želatiną ir sumaišykite.
    Įmaišykite spanguoles ir padėkite kremą į šaldytuvą, kad jis sutirštėtų.
    Tuomet sklandžiai aptepkite biskvitą kremu, suvyniokite ir padėkite 3-4 val. į šaldytuvą.
    Patiekite supjaustytą griežinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų