Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.27 01:15 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto paprikų (geltonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 0.5 stiklinės žirnių (žalieji)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės raugintų kopūstų
- 0.5 vieneto burokėlių (virti)
- šiek tiek sėlenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską susmulkiname, sumaišome, užbarstome žiupsneliu sėlenų, pašlakstome alyvuogių aliejumi. Salotos ne tik skanios, bet ir sveikos. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto paprikų (geltonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 0.5 stiklinės žirnių (žalieji)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės raugintų kopūstų
- 0.5 vieneto burokėlių (virti)
- šiek tiek sėlenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską susmulkiname, sumaišome, užbarstome žiupsneliu sėlenų, pašlakstome alyvuogių aliejumi. Salotos ne tik skanios, bet ir sveikos. Skanaus!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą