REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
- 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis.
Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais.
Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį).
Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda.
Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų.
Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
- 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis.
Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais.
Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį).
Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda.
Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų.
Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą