INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   4 vienetai   vištos filė (gabaliukai (po 175 g)) 
-   100 mililitrų   alyvuogių aliejaus 
-   12 vienetų   kiaulės šoninės (gabalėliai (po 10 g)) 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus 
-   100 gramų   sūris (parmezano, (įdarui)) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   raudonėlių 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (grūsti) 
-   100 gramų   sėklų (moliūgų, (įdarui)) 
-   1 arbatinis šaukštelis   maltos aitriosios paprikos 
-   šiek tiek   akmens druskos (malūnėlyje) 
-   10 vienetų   saulėje džiovintų pomidorų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
 
 Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.
 
 Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.
 
 Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
 
 Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
 
 Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
 
 Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
   Autorius: Santa Maria 
           INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   4 vienetai   vištos filė (gabaliukai (po 175 g)) 
-   100 mililitrų   alyvuogių aliejaus 
-   12 vienetų   kiaulės šoninės (gabalėliai (po 10 g)) 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus 
-   100 gramų   sūris (parmezano, (įdarui)) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   raudonėlių 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (grūsti) 
-   100 gramų   sėklų (moliūgų, (įdarui)) 
-   1 arbatinis šaukštelis   maltos aitriosios paprikos 
-   šiek tiek   akmens druskos (malūnėlyje) 
-   10 vienetų   saulėje džiovintų pomidorų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
 
 Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.
 
 Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.
 
 Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
 
 Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
 
 Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
 
 Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
   Autorius: Santa Maria 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI