• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek imbierų (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos sparnelius.
    Paruoškite marinatą: sumaišykite sojų padažą su medumi, augaliniu aliejumi, imbieru, česnakais (tarkuoti), maltais pipirais. Viskas išmaišoma. Į mišinį dedame vištos sparnelius ir leidžiame jiems marinuotis šaldytuve apie 2 valandas arba per nakt.
    Kepti 180 °C orkaitėje 7 minutes.
    Patiekti su sojų padažu, virtomis morkomis ir salierais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų