• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo vištienos širdelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek malti juodieji pipirai

Porcijų skaičius: 2

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo vištienos širdelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek malti juodieji pipirai

Porcijų skaičius: 2

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos širdis išvirti ir supjaustyti juostelėmis.
  2. Žiedais supjaustyti svogūną ir užplikyti verdančiu vandeniu. Palikti kelioms minutėms. Tada svogūnus užpilti actu ir po kelių minučių nusunkti skystį.
  3. Sumaišyti širdis, svogūnus, berti druskos, pipirų ir salotas pagardinti majonezu.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų