Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištų kumpelių
  • 200 gramų jogurto
  • 4 vienetai česnakų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 1 arbatinis šaukštelis aitriųjų paprikų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištų kumpelių
  • 200 gramų jogurto
  • 4 vienetai česnakų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 1 arbatinis šaukštelis aitriųjų paprikų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabalėliais ir sumeskite į dubenį.
  2. Česnakus nulupkite, susmulkinkite. Imbierą nulupkite, sutarkuokite smulkia trintuve.
  3. Jogurto indelį iškratykite į dubenėlį ir sumaišykite su smulkintais česnakais, tarkuotais imbierais, kariu ir aitriosios paprikos milteliais. Pasūdykite, pagardinkite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.
  4. Marinatą užpilkite ant vištienos ir gerai išmaišykite. Marinuoti apie parą.
  5. Marinuotus vištienos gabalėlius suverkite ant iešmų.
  6. Kepkte, kol mėsa įgaus gražią spalvą.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų