REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų (malta)
  • 2 vienetai vištos filė (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek raudonėlių (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles pamušamos ir pamarinuojamos marinate, paruoštame iš susmulkinto šesnako, citrinos sulčių, druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonėlių bei kalendros.
    Bent porą valandų pamarinavus, krūtinėlės voliojamos išplaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuse ir kepamos aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda.
    Patiekiama su bulvėmis fri, bulvių koše arba, kas mėgsta, su biriai išvirtais ryžiais (arba grikiais) bei šviežių daržovių salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų (malta)
  • 2 vienetai vištos filė (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek raudonėlių (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles pamušamos ir pamarinuojamos marinate, paruoštame iš susmulkinto šesnako, citrinos sulčių, druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonėlių bei kalendros.
    Bent porą valandų pamarinavus, krūtinėlės voliojamos išplaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuse ir kepamos aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda.
    Patiekiama su bulvėmis fri, bulvių koše arba, kas mėgsta, su biriai išvirtais ryžiais (arba grikiais) bei šviežių daržovių salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų