Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
- šiek tiek krapų
- 400 gramų vištos filė
- 1 vienetas kiaušinių
- 50 gramų batono
- 250 gramų jogurto
- 150 mililitrų grietinėlės (10%)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurką nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
Krapus susmulkinti.
Su šakute suplakti jogurtą, sudėti agurkus su krapais, smulkintą česnaką, pasūdyti.
Vištieną sumalti.
Batono minkštimą užpilti grietinėle, palaikyti 10 min, nuspausti ir sudėti į faršą. Dar į faršą įmušti kiaušinio trynį, sudėti druską, kmynus ir išmaišyti. Įpilti truputį vandens, išmaišyti. Galima įdėti smulkintų žalumynų.
Suformuoti kotletukus ir apkepti juos įkaitintame aliejuje.
Tada sudėti kotletus į išteptą aliejumi kepimo indą ir pašauti į 200 laipsnių orkaitę 10 min.
Kotletukus patiekti su virtomis ar ketomis bulvėmis ir jogurtiniu-agurkiniu padažu.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
- šiek tiek krapų
- 400 gramų vištos filė
- 1 vienetas kiaušinių
- 50 gramų batono
- 250 gramų jogurto
- 150 mililitrų grietinėlės (10%)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurką nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
Krapus susmulkinti.
Su šakute suplakti jogurtą, sudėti agurkus su krapais, smulkintą česnaką, pasūdyti.
Vištieną sumalti.
Batono minkštimą užpilti grietinėle, palaikyti 10 min, nuspausti ir sudėti į faršą. Dar į faršą įmušti kiaušinio trynį, sudėti druską, kmynus ir išmaišyti. Įpilti truputį vandens, išmaišyti. Galima įdėti smulkintų žalumynų.
Suformuoti kotletukus ir apkepti juos įkaitintame aliejuje.
Tada sudėti kotletus į išteptą aliejumi kepimo indą ir pašauti į 200 laipsnių orkaitę 10 min.
Kotletukus patiekti su virtomis ar ketomis bulvėmis ir jogurtiniu-agurkiniu padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą