Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 vienetai morkų (tarkuotos)
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus (kepti)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos file supjaustyti mažais kubeliais, gardinti mėgstamais prieskoniai: pipirais, paprika, kariu ar vištienos prieskoniais, pasūdyti, jei reikia, išspausti kelias skitleles česnako. Į pagardintą file berti rupiai tarkuotos morkos, įmušti kiaušinius, berti krakmolo, įdėti majonezo ir gerai išmaišyti. Palikti palaikyti šaldytuve apie valandą. Kepti įkaitintuose riebaluose kaip blynus. Jei kepsniukai irsta – įmušti dar kiaušinių ar įberti krakmolo. Skanūs ir karšti ir šalti. Skanaus!

    Patarimas. Vištienos file galima keisti kiauliena ar žuvimi.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 vienetai morkų (tarkuotos)
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus (kepti)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos file supjaustyti mažais kubeliais, gardinti mėgstamais prieskoniai: pipirais, paprika, kariu ar vištienos prieskoniais, pasūdyti, jei reikia, išspausti kelias skitleles česnako. Į pagardintą file berti rupiai tarkuotos morkos, įmušti kiaušinius, berti krakmolo, įdėti majonezo ir gerai išmaišyti. Palikti palaikyti šaldytuve apie valandą. Kepti įkaitintuose riebaluose kaip blynus. Jei kepsniukai irsta – įmušti dar kiaušinių ar įberti krakmolo. Skanūs ir karšti ir šalti. Skanaus!

    Patarimas. Vištienos file galima keisti kiauliena ar žuvimi.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų