Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 600 gramų vištienos kepenėlių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu.
Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių.
Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname.
Valgome su virtais ryžiais arba makaronais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 600 gramų vištienos kepenėlių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu.
Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių.
Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname.
Valgome su virtais ryžiais arba makaronais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą