REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1.5 stiklinės kukurūzų (konservuoti)
  • 3/4 stiklinės paprikų (raudona, smulkinta)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (šviežios, kapotos)
  • 3 stiklinės vištiena (krūtinėlė, apvirta ir susmulkinta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 stiklinė varškės sūrio (tarkuotas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 380 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant miltais pabarstyto stalo plonai iškočiokite tešlą, išklokite ja kepimo formos dugną bei kraštus ir pabadykite šakute.
    kepkite apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Išlydykite troškintuvėje sviestą ir pakepinkite jame susmulkintus svogūnų laiškus, raudonąsias paprikas, kol jos suminkštėja.
    Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
    Į didelį dubenį sudėkite kukurūzus, vištieną, petražoles ir pakepintus svogūnų laiškus bei paprikas. Išmaišykite ir paskaninkite druska bei pipirais.
    Tuomet sudėkite į tą patį dubenį tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir sudėkite į kepta tešla išklotą kepimo formą.
    Paruoštą pyragą kepkite apie 35-40 min. 160 laipsnių temperatūroje. Jei matysite, kad pyrago viršus per greitai kepa, uždenkite pyrago viršų folija.
    Iškeptą tortą palikti 15 min. pravėsti ir tuomet dar šiltą patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1.5 stiklinės kukurūzų (konservuoti)
  • 3/4 stiklinės paprikų (raudona, smulkinta)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (šviežios, kapotos)
  • 3 stiklinės vištiena (krūtinėlė, apvirta ir susmulkinta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 stiklinė varškės sūrio (tarkuotas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 380 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant miltais pabarstyto stalo plonai iškočiokite tešlą, išklokite ja kepimo formos dugną bei kraštus ir pabadykite šakute.
    kepkite apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Išlydykite troškintuvėje sviestą ir pakepinkite jame susmulkintus svogūnų laiškus, raudonąsias paprikas, kol jos suminkštėja.
    Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
    Į didelį dubenį sudėkite kukurūzus, vištieną, petražoles ir pakepintus svogūnų laiškus bei paprikas. Išmaišykite ir paskaninkite druska bei pipirais.
    Tuomet sudėkite į tą patį dubenį tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir sudėkite į kepta tešla išklotą kepimo formą.
    Paruoštą pyragą kepkite apie 35-40 min. 160 laipsnių temperatūroje. Jei matysite, kad pyrago viršus per greitai kepa, uždenkite pyrago viršų folija.
    Iškeptą tortą palikti 15 min. pravėsti ir tuomet dar šiltą patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų