Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (šviežias, lapai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai paprikų (raudona)
- 2 vienetai paprikų (žalia)
- 500 gramų vištos filė
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 1 valgomasis šaukštas brendžio
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (provanso žolelės)
- 20 gramų želatinos (Dr.Oetker)
- 4 vienetai ančiuvių (filė)
- 3 lašai tabasko padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilkite želatiną sultiniu ir palikite išbrinkti.
Paprikas kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol suminkštės.
Po to sudėkite paprikas į maišelį ir užrišę palaikykite 15-20 minučių - bus lengviau nulupti.
Supjaustykite paprikas juostelėmis.
Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais, provanso žolelėmis bei pipirais ir iškepkite keptuvėje.
Ištirpintą želatiną supilkite į sultinį.
Į sultinį supilkite brendį, apelsino sultis bei tabaską ir įberkite druskos, jei reikia, bei pipirų. Tirpalas turi būti aštroko skonio, nes drebučiams stingstant jis švelnėja.
Į pailgą formą įpilkite truputį tirpalo ir sustingdykite.
Sluoksniais dėkite ančiuvius, vištieną, papriką, bazilikų lapelius, kiekvieną sluoksnį užpilkite želatina ir stingdinkite.
Kai sustings, formą kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį ir apverskite į lėkštę.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (šviežias, lapai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai paprikų (raudona)
- 2 vienetai paprikų (žalia)
- 500 gramų vištos filė
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 1 valgomasis šaukštas brendžio
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (provanso žolelės)
- 20 gramų želatinos (Dr.Oetker)
- 4 vienetai ančiuvių (filė)
- 3 lašai tabasko padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilkite želatiną sultiniu ir palikite išbrinkti.
Paprikas kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol suminkštės.
Po to sudėkite paprikas į maišelį ir užrišę palaikykite 15-20 minučių - bus lengviau nulupti.
Supjaustykite paprikas juostelėmis.
Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais, provanso žolelėmis bei pipirais ir iškepkite keptuvėje.
Ištirpintą želatiną supilkite į sultinį.
Į sultinį supilkite brendį, apelsino sultis bei tabaską ir įberkite druskos, jei reikia, bei pipirų. Tirpalas turi būti aštroko skonio, nes drebučiams stingstant jis švelnėja.
Į pailgą formą įpilkite truputį tirpalo ir sustingdykite.
Sluoksniais dėkite ančiuvius, vištieną, papriką, bazilikų lapelius, kiekvieną sluoksnį užpilkite želatina ir stingdinkite.
Kai sustings, formą kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį ir apverskite į lėkštę.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą