INGREDIENTAI:
  -   1 sauja   krapų (smulkinti) 
  -   3 vienetai   morkų 
  -   1 sauja   svogūnų (laiškai, smulkinti) 
  -   900 gramų   vištienos blauzdelių 
  -   2 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų 
  -   2 valgomieji šaukštai   vandens 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   2 valgomieji šaukštai   sviesto 
  -   2 litrai   sultinio (vištienos) 
  -   1/4 arbatinio šaukštelio   baltųjų pipirų (malti) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Plačiadugnėje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir lengvai iš abiejų pusių apkepinkite vištieną. Sudėkite į lėkštę. 
 
 Keptuvėje 1 minutę pakepinkite susmulkintus svogūnų laiškus, suberkite krapus, įpilkite citrinos sultis, tuomet vėl sudėkite vištieną ir pagardinkite druska bei pipirais.
 
 Ant blauzdelių sudėkite morkas, pilkite sultinį, sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 40 min.
 
 Kiaurasamčiu išgriebkite morkas ir blauzdeles, sudėkite į lėkštę. 
 
 Tuomet ištirpinkite miltus dviejuose valg. š. vandens ir maišydami supilkite į keptuvę su sultiniu. Pakaitinkite maišydami ant nedidelės ugnies, kol padažas sutirštės. Užpilkite padažą ant morkų ir vištienos.
 
 Skanaus :)   
    Autorius: odeta-receptai.blogspot.com