1 kilogramas vištiena (file, kulšelės ar sparneliai)
1 valgomasis šaukštas sojos padažo
šiek tiek aliejaus
0.5 valgomojo šaukšto sulčių (citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus marinatui skirtus produktus sudėti į dubenėlį ir išmaišyti. Užpilti juo vištienos gabaliukus (tiks ir sparneliai, kulšelės). Palikti šaldytuve nakčiai.
Kepti ant žarijų kol gražiai apskrus.
Autorius: Olga
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
5 valgomieji šaukštai medaus
1 vienetas paprikų (raudonoji arba aitrioji)
1 kilogramas vištiena (file, kulšelės ar sparneliai)
1 valgomasis šaukštas sojos padažo
šiek tiek aliejaus
0.5 valgomojo šaukšto sulčių (citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus marinatui skirtus produktus sudėti į dubenėlį ir išmaišyti. Užpilti juo vištienos gabaliukus (tiks ir sparneliai, kulšelės). Palikti šaldytuve nakčiai.