Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai kmynų
  • 1 kilogramas obuolių
  • 2 vienetai vištiena
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 400 gramų sviesto
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
    uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-

    siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuo­lius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.

    Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukš­telį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų