Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas vištiena
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
• 150 g maltos mėsos
• 100 g vištų kepenėlių
• 1 svogūno
• 1 kiaušinio
• 3 skiltelių česnako
• Po 1 šaukštelį kapotų petražolių ir krapų
• Tarkuoto batono
• Druskos, pipirų
Susmulkinkite vištų kepenėles, sudėkite į maltą mėsą, sumaišykite su prieskoniais, tarkuotu česnaku ir žalumynais. Svogūnus susmulkinkite, įdėkite kiaušinį ir batoną, išmaišykite. Paruoštu įdaru įdarykite viščiuką, pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais. Viščiuką įdekite į kepimo formą, kepkite apie 90 min uždengtą ir atidenkite likus 15 min iki kepimo pabaigos. Bulves, morkas, papriką, grybus, svogūnus, supjaustykite griežinėliais, patroškinkite keptuvėje ir patiekite su keptu viščiuku.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas vištiena
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
• 150 g maltos mėsos
• 100 g vištų kepenėlių
• 1 svogūno
• 1 kiaušinio
• 3 skiltelių česnako
• Po 1 šaukštelį kapotų petražolių ir krapų
• Tarkuoto batono
• Druskos, pipirų
Susmulkinkite vištų kepenėles, sudėkite į maltą mėsą, sumaišykite su prieskoniais, tarkuotu česnaku ir žalumynais. Svogūnus susmulkinkite, įdėkite kiaušinį ir batoną, išmaišykite. Paruoštu įdaru įdarykite viščiuką, pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais. Viščiuką įdekite į kepimo formą, kepkite apie 90 min uždengtą ir atidenkite likus 15 min iki kepimo pabaigos. Bulves, morkas, papriką, grybus, svogūnus, supjaustykite griežinėliais, patroškinkite keptuvėje ir patiekite su keptu viščiuku.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą