REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 stiklinė vyšnių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos ir vandens, suberiame miltus ir minkome tešlą.

    Jei naudojate šaldytas vyšnias, tada jas turite iš anksto atšildyti ir išspausti sultis.

    Tešlą iškočiojame, stiklinės pagalba išspaudžiama mažą rutuliuką, į kurį dedame vyšnią ir užspaudžiame kraštus.

    Verdama pasūdytame vandenyje 5 - 6 minutes, mažomis porcijomis, kad nepasidarytų košė. Prieš patiekiant uždedame sviesto.

    Skanūs ir šalti.

Autorius: Violeta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 stiklinė vyšnių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos ir vandens, suberiame miltus ir minkome tešlą.

    Jei naudojate šaldytas vyšnias, tada jas turite iš anksto atšildyti ir išspausti sultis.

    Tešlą iškočiojame, stiklinės pagalba išspaudžiama mažą rutuliuką, į kurį dedame vyšnią ir užspaudžiame kraštus.

    Verdama pasūdytame vandenyje 5 - 6 minutes, mažomis porcijomis, kad nepasidarytų košė. Prieš patiekiant uždedame sviesto.

    Skanūs ir šalti.

Autorius: Violeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų