Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 stiklinė vyšnių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos ir vandens, suberiame miltus ir minkome tešlą.
Jei naudojate šaldytas vyšnias, tada jas turite iš anksto atšildyti ir išspausti sultis.
Tešlą iškočiojame, stiklinės pagalba išspaudžiama mažą rutuliuką, į kurį dedame vyšnią ir užspaudžiame kraštus.
Verdama pasūdytame vandenyje 5 - 6 minutes, mažomis porcijomis, kad nepasidarytų košė. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanūs ir šalti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 stiklinė vyšnių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos ir vandens, suberiame miltus ir minkome tešlą.
Jei naudojate šaldytas vyšnias, tada jas turite iš anksto atšildyti ir išspausti sultis.
Tešlą iškočiojame, stiklinės pagalba išspaudžiama mažą rutuliuką, į kurį dedame vyšnią ir užspaudžiame kraštus.
Verdama pasūdytame vandenyje 5 - 6 minutes, mažomis porcijomis, kad nepasidarytų košė. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanūs ir šalti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą