• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 vienetų alyvuogių (marinuotos)
  • 100 mililitrų majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 30 vienetų grybų (marinuoti)
  • 1 sauja sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant dantų krapštuko veriame alyvuogę (pagal skonį žalią arba juodą) ir grybo kepuraitę (man skaniausia su kalpokais).
    Padažui sumaišome majonezą, sojos padažą ir sezamo sėklas.
    Vėrinukus sudedame į lėkštę ir šalia patiekiame dubenėlį su padažu.
    Merkiam vėrinuką į padažą ir mėgaujamės.
    Skanaus!

Autorius: Kumucia

INGREDIENTAI:

  • 30 vienetų alyvuogių (marinuotos)
  • 100 mililitrų majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 30 vienetų grybų (marinuoti)
  • 1 sauja sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant dantų krapštuko veriame alyvuogę (pagal skonį žalią arba juodą) ir grybo kepuraitę (man skaniausia su kalpokais).
    Padažui sumaišome majonezą, sojos padažą ir sezamo sėklas.
    Vėrinukus sudedame į lėkštę ir šalia patiekiame dubenėlį su padažu.
    Merkiam vėrinuką į padažą ir mėgaujamės.
    Skanaus!

Autorius: Kumucia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų