Ant dantų krapštuko veriame alyvuogę (pagal skonį žalią arba juodą) ir grybo kepuraitę (man skaniausia su kalpokais). Padažui sumaišome majonezą, sojos padažą ir sezamo sėklas. Vėrinukus sudedame į lėkštę ir šalia patiekiame dubenėlį su padažu. Merkiam vėrinuką į padažą ir mėgaujamės. Skanaus!
Autorius: Kumucia
INGREDIENTAI:
30 vienetų alyvuogių (marinuotos)
100 mililitrų majonezo
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
30 vienetų grybų (marinuoti)
1 sauja sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant dantų krapštuko veriame alyvuogę (pagal skonį žalią arba juodą) ir grybo kepuraitę (man skaniausia su kalpokais). Padažui sumaišome majonezą, sojos padažą ir sezamo sėklas. Vėrinukus sudedame į lėkštę ir šalia patiekiame dubenėlį su padažu. Merkiam vėrinuką į padažą ir mėgaujamės. Skanaus!