Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 30 vienetų alyvuogių (marinuotos)
- 100 mililitrų majonezo
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 30 vienetų grybų (marinuoti)
- 1 sauja sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant dantų krapštuko veriame alyvuogę (pagal skonį žalią arba juodą) ir grybo kepuraitę (man skaniausia su kalpokais).
Padažui sumaišome majonezą, sojos padažą ir sezamo sėklas.
Vėrinukus sudedame į lėkštę ir šalia patiekiame dubenėlį su padažu.
Merkiam vėrinuką į padažą ir mėgaujamės.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 30 vienetų alyvuogių (marinuotos)
- 100 mililitrų majonezo
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 30 vienetų grybų (marinuoti)
- 1 sauja sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant dantų krapštuko veriame alyvuogę (pagal skonį žalią arba juodą) ir grybo kepuraitę (man skaniausia su kalpokais).
Padažui sumaišome majonezą, sojos padažą ir sezamo sėklas.
Vėrinukus sudedame į lėkštę ir šalia patiekiame dubenėlį su padažu.
Merkiam vėrinuką į padažą ir mėgaujamės.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą