Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 250 gramų miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 80 gramų sviesto
  • 2 vienetai kiaušinių ((tryniai))
  • Glajui:
  • 120 gramų cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų ((sultys))
  • 1 valgomasis šaukštas vandens
  • 80 gramų razinų
  • Papuošimui:
  • šiek tiek citrinų ((griežinėlis))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 250 gramų miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 80 gramų sviesto
  • 2 vienetai kiaušinių ((tryniai))
  • Glajui:
  • 120 gramų cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų ((sultys))
  • 1 valgomasis šaukštas vandens
  • 80 gramų razinų
  • Papuošimui:
  • šiek tiek citrinų ((griežinėlis))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodelį supilti arbatos antpilą, sudėti razinas ir 5 min. pavirti. Tada suberti nubrauktą šaukštelį sodos ir kelioms minutėms palikti. Sviestą ištrinti su cukrumi, tryniais, citrinos žievele ir druska. Suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Supilti arbatos antpilą ir labai gerai išsukti. Tešlą sukrėsti į margarinu išteptą ir džiūvesėliais pabarstytą formą. Kepti apie 1 val. 175°C temp. orkaitėje. Iš nurodytų produktų išsukti glajų. Juo aptepti ataušusį pyragą ir papuošti citrinos griežinėliais. Skanaus :)

Autorius: Matas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų