Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 90 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (pagrindui)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 30 gramų kvietinių miltų
  • 180 gramų sausainių (selga, pagrindui)
  • 120 gramų sviesto (pagrindui)
  • 250 gramų sūris (Philadelphia)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 90 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (pagrindui)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 30 gramų kvietinių miltų
  • 180 gramų sausainių (selga, pagrindui)
  • 120 gramų sviesto (pagrindui)
  • 250 gramų sūris (Philadelphia)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia sulaužyti sausainius nedideliais gabalėliais.
    Ištirpinti dubenėlyje sviestą su cukrumi. Ištirpintą sviestą supilti ant sulaužytų sausainių ir viską gerai išmaišyti.
    Į atskirą dubenį įmušti 5 kiaušinių trynius, sudėti 2 pakuotes philadelphia sūrio, įberti „Kauno Grūdų" aukščiausios rūšies miltų EKSTRA, viską išmaišyti.
    Atskirai išplakti 5 kiaušinių baltymus su 90 g cukraus. Išplaktus baltymus įmaišyti į sūrio masę. Masė turi būti skysta.
    Kepimo indą (metalinį/stiklinį) ištepti sviestu, sudėti laužytus sausainius sumaišytus su ištirpintu sviestu ir cukrumi. Tuomet ant viršaus pilti sūrio masę. Galima pabarstyti viršų riešutais. Kepti apie 40 minučių 170 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, kol pyrago viršus paruduos.
    Puikiai tinka velykiniam stalui! SKANAUS!

Autorius: Grėtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų