REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 150 gramų sviesto
  • 8 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 30 gramų kokosų drožlių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 150 gramų sviesto
  • 8 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 30 gramų kokosų drožlių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į ištirpintą sviestą suberiame kakavą ir maišydami šildome tol, kol pasidarys vientisa masė.
  2. Kiaušinius išplakame su cukrumi.
    Į plakinį supilame atvėsusią sviesto ir kakavos masę.
  3. Viską išmaišome ir suberiame miltus su kepimo milteliais. Vėl viską gerai išmaišome.
    Miltų reikia dėti tiek, kad tešla būtų tirštos grietinės konsistencijos.
    Jei matote, kad tešla per tiršta, atskieskite šlakeliu vandens.
  4. Tešlą supilame į kekso formą ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Tikriname mediniu pagaliuku.
  5. Iškeptą keksą puošiame lydytu šokoladu bei kokoso drožlėmis.

Autorius: Dalė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų