Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 2 vienetai obuolių (Granny Smith)
  • šiek tiek salotų
  • šiek tiek garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 50 gramų sūris (Čederio)
  • 1 vienetas duonos (baguette arba ciabatta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek sviesto, sudėkite labai smulkiai sukapotą svogūną, čiobrelius ir pakepinkite apie 5 min. bei paskaninkite druska.
    Duoną perpjaukite išilgai pusiau.
    Vieną duonos pusę aptepkite garstyčiomis, paskleiskite kepintą svogūnų masę, apšlakstykite citrinų sultimis, sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, salotų lapus ir galiausiai sūrio riekeles.
    Uždenkite kita duonos puse ir padalinkite į mažesnius gabalėlius.
    Valgykite iškart arba sudėkite į dėžutę priešpiečiams.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 2 vienetai obuolių (Granny Smith)
  • šiek tiek salotų
  • šiek tiek garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 50 gramų sūris (Čederio)
  • 1 vienetas duonos (baguette arba ciabatta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek sviesto, sudėkite labai smulkiai sukapotą svogūną, čiobrelius ir pakepinkite apie 5 min. bei paskaninkite druska.
    Duoną perpjaukite išilgai pusiau.
    Vieną duonos pusę aptepkite garstyčiomis, paskleiskite kepintą svogūnų masę, apšlakstykite citrinų sultimis, sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, salotų lapus ir galiausiai sūrio riekeles.
    Uždenkite kita duonos puse ir padalinkite į mažesnius gabalėlius.
    Valgykite iškart arba sudėkite į dėžutę priešpiečiams.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų