Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 2 vienetai obuolių (Granny Smith)
- šiek tiek salotų
- šiek tiek garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 50 gramų sūris (Čederio)
- 1 vienetas duonos (baguette arba ciabatta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek sviesto, sudėkite labai smulkiai sukapotą svogūną, čiobrelius ir pakepinkite apie 5 min. bei paskaninkite druska.
Duoną perpjaukite išilgai pusiau.
Vieną duonos pusę aptepkite garstyčiomis, paskleiskite kepintą svogūnų masę, apšlakstykite citrinų sultimis, sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, salotų lapus ir galiausiai sūrio riekeles.
Uždenkite kita duonos puse ir padalinkite į mažesnius gabalėlius.
Valgykite iškart arba sudėkite į dėžutę priešpiečiams.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 2 vienetai obuolių (Granny Smith)
- šiek tiek salotų
- šiek tiek garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 50 gramų sūris (Čederio)
- 1 vienetas duonos (baguette arba ciabatta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek sviesto, sudėkite labai smulkiai sukapotą svogūną, čiobrelius ir pakepinkite apie 5 min. bei paskaninkite druska.
Duoną perpjaukite išilgai pusiau.
Vieną duonos pusę aptepkite garstyčiomis, paskleiskite kepintą svogūnų masę, apšlakstykite citrinų sultimis, sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, salotų lapus ir galiausiai sūrio riekeles.
Uždenkite kita duonos puse ir padalinkite į mažesnius gabalėlius.
Valgykite iškart arba sudėkite į dėžutę priešpiečiams.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą