Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 kilogramo morkų
  • 1.5 litro pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 50 gramų acto (obuolių sidro)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1.5 kilogramo vėgelių
  • 1 arbatinis šaukštelis žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 kilogramo morkų
  • 1.5 litro pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 50 gramų acto (obuolių sidro)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1.5 kilogramo vėgelių
  • 1 arbatinis šaukštelis žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vėgėlės išvalomos, supjaustomos smulkesniais gabaliukais ir įtriname SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu.
    Žuvies gabaliukai apvoliojami miltų bei pipirų mišinyje ir apkepami keptuvėje su aliejumi.
    Svogūnai nulupami ir supjaustomi pusžiedžiais, o morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais.
    Svogūnai sumaišomi su cukrumi bei morkomis, sudedami į troškintuvę, pabarstomi druska bei pipirais, apšlakstomi obuolių sidro actu ir vis pamaišant troškinami apie 10 min.
    Tuomet sudedami savo sultyse konservuoti pomidorai ir patroškinama dar apie 7 min.
    Pakepinti žuvies gabaliukai sudedami į aliejumi pateptą kepimo indą, ant viršaus sudedamos daržovės ir troškinama apie 25-30 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekiama šilta su bulvėmis bei salotomis.
    Skanaus

Autorius: Irina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų