Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.24 08:07 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).
Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).
Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą