Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų varškės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).

    Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.

    Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
    Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
    Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Armida

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų varškės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).

    Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.

    Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
    Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
    Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Armida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų