Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai sausainių (Sonata, airiško kremo skonio, pakeliai)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškės masei:
1 kg varškės
4 kiaušinių
3/4 stiklinės cukraus
3 šaukštų krakmolo
50 ml Amareto
šokolado drožlių
Sausainius labai gerai sutriname ir išmaišome su tirpintu sviestu. Masę sudedame į torto formą ir suspaudžiame.
Varškę sutriname su blenderiu arba sumalame, sudedame cukrų, kiaušinius, amaretą, krakmolą ir labai gerai viską išplakame, galiausiai sudedame šokoladą, išmaišome ir pilame ant sausainių masės. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 1 val.
Iškeptą dedame šaltai, kad gerai atvėstų bent 2 val. Geriausiai palikti per naktį.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai sausainių (Sonata, airiško kremo skonio, pakeliai)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškės masei:
1 kg varškės
4 kiaušinių
3/4 stiklinės cukraus
3 šaukštų krakmolo
50 ml Amareto
šokolado drožlių
Sausainius labai gerai sutriname ir išmaišome su tirpintu sviestu. Masę sudedame į torto formą ir suspaudžiame.
Varškę sutriname su blenderiu arba sumalame, sudedame cukrų, kiaušinius, amaretą, krakmolą ir labai gerai viską išplakame, galiausiai sudedame šokoladą, išmaišome ir pilame ant sausainių masės. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 1 val.
Iškeptą dedame šaltai, kad gerai atvėstų bent 2 val. Geriausiai palikti per naktį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą