Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės miltai
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • Įdarui:
  • 3 pakeliai varškės
  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (nutarkuota)
  • 0.5 vieneto citrinų ((sultys))
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės miltai
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • Įdarui:
  • 3 pakeliai varškės
  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (nutarkuota)
  • 0.5 vieneto citrinų ((sultys))
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant medinės lentelės suberkite persijotus miltus ir vanilinį cukrų. Suformuoto kauburėlio viduryje padarykite duobutę, į ją įmuškite kiaušinį ir sukrėskite grietinę.
  2. Aplink miltus išdeliokite nedideliais kebeliais pjaustytą sviestą ir kapokite tešlą peiliu, kol susidarys vientisa masė. Tada ją suminkykite ir padėkite i šaldytuvą.
  3. Tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir sukrėskite į skardą.
  4. Paruoškite įdarą: varškę iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu su atskirtais kiaušinių tryniais, kondensuotu pienu ir nutarkuota citrinos žievele, tad palengva įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus.
  5. Varškės įdarą krėskite ant tarkuotos tešlos, ant viršaus dėkite sviesto drožlelių ir kepkite karštoje orkaitėje apie 40 - 50 min.

Autorius: Ana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų