Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 375 gramai varškės
- 150 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri.
Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti.
Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome.
Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 375 gramai varškės
- 150 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri.
Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti.
Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome.
Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą