Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 375 gramai varškės
  • 150 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri.
    Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti.
    Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome.
    Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro.
    Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.

Autorius: Dovydas

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 375 gramai varškės
  • 150 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri.
    Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti.
    Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome.
    Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro.
    Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.

Autorius: Dovydas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų