Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri. Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti. Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome. Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.
Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri. Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti. Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome. Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.