Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, supilti pieną, įberti druskos, įberti miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta, kaip gera kaimiška grietinė. Įkaitinti aliejų keptuvėje ir dėti blynelius šaukštu. Apkepti iš abiejų pusių kaip ir įprastus blynus. Iš šio kiekio iškepsite 12 blynelių.
Varškėčiai.
Autorius: Miglušhkė
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
2 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
250 gramų varškės (9%)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, supilti pieną, įberti druskos, įberti miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta, kaip gera kaimiška grietinė. Įkaitinti aliejų keptuvėje ir dėti blynelius šaukštu. Apkepti iš abiejų pusių kaip ir įprastus blynus. Iš šio kiekio iškepsite 12 blynelių.