Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 180 gramų varškės
  • 500 gramų mesos (malta)
  • 200 gramų sūris (kietasis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 180 gramų varškės
  • 500 gramų mesos (malta)
  • 200 gramų sūris (kietasis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą įmušti kiaušinį, berti druskos bei pipirų. Masę gerai išmaišyti. Varškę sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu. Iš mėsos padaryti "lizdelius" ir į juos prikimšti varškės - sūrio masės (pagardintos česnaku, druska). Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje apie 40 min.


    Kažkas neįprasto, bet labai skanaus ;)

Autorius: Laimutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų