Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų krakmolo
  • 200 mililitrų margarino (arba sviesta, tirpintas)
  • 700 mililitrų obuolių (putėsiai)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
    Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
    Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
    Man gavosi apie 20 vaflių.
    Patiekiu su obuolių putėsiais.
    Skanaus

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų krakmolo
  • 200 mililitrų margarino (arba sviesta, tirpintas)
  • 700 mililitrų obuolių (putėsiai)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
    Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
    Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
    Man gavosi apie 20 vaflių.
    Patiekiu su obuolių putėsiais.
    Skanaus

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų