Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 100 gramų krakmolo
- 200 mililitrų margarino (arba sviesta, tirpintas)
- 700 mililitrų obuolių (putėsiai)
- 4 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
Man gavosi apie 20 vaflių.
Patiekiu su obuolių putėsiais.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 100 gramų krakmolo
- 200 mililitrų margarino (arba sviesta, tirpintas)
- 700 mililitrų obuolių (putėsiai)
- 4 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
Man gavosi apie 20 vaflių.
Patiekiu su obuolių putėsiais.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą