Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 5 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 220 gramų moliūgų (tyrė)
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 350 mililitrų pieno
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius, supilkite pieną, aliejų, sudėkite moliūgų tyrę ir viską gerai išmaišykite.
Į gautą masę suberkite atskirame dubenyje sumaišytus miltus, kepimo miltelius, cukrų, cinamoną ir muskatą ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Kepkite įkaitusioje vaflinėje, kol vafliai gražiai apgels.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 5 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 220 gramų moliūgų (tyrė)
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 350 mililitrų pieno
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius, supilkite pieną, aliejų, sudėkite moliūgų tyrę ir viską gerai išmaišykite.
Į gautą masę suberkite atskirame dubenyje sumaišytus miltus, kepimo miltelius, cukrų, cinamoną ir muskatą ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Kepkite įkaitusioje vaflinėje, kol vafliai gražiai apgels.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą