Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 220 gramų moliūgų (tyrė)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 350 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius, supilkite pieną, aliejų, sudėkite moliūgų tyrę ir viską gerai išmaišykite.
    Į gautą masę suberkite atskirame dubenyje sumaišytus miltus, kepimo miltelius, cukrų, cinamoną ir muskatą ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
    Kepkite įkaitusioje vaflinėje, kol vafliai gražiai apgels.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 220 gramų moliūgų (tyrė)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 350 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius, supilkite pieną, aliejų, sudėkite moliūgų tyrę ir viską gerai išmaišykite.
    Į gautą masę suberkite atskirame dubenyje sumaišytus miltus, kepimo miltelius, cukrų, cinamoną ir muskatą ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
    Kepkite įkaitusioje vaflinėje, kol vafliai gražiai apgels.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų