Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištienos petelių
  • 1 žiupsnelis kmynų
  • 2 žiupsneliai prieskonių vištienai
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištienos petelių
  • 1 žiupsnelis kmynų
  • 2 žiupsneliai prieskonių vištienai
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos tulpeles nuplauti ir nusausinti.
    Įtrinti vištienos prieskoniais, spaustu česnaku, maltais pipirais, druska, kmynais ir alyvuogių aliejumi.
  2. Palikti šaltai kelioms valandoms.
  3. Išdėlioti marinuotas tulpeles ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų