REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 35 vienetai krekerių (arba tartaletės)
  • 150 gramų sūris (feta)
  • 150 gramų varškės
  • 1 sauja petražolių (sukapotos)
  • 35 vienetai vyniuogių
  • 35 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 35 vienetai krekerių (arba tartaletės)
  • 150 gramų sūris (feta)
  • 150 gramų varškės
  • 1 sauja petražolių (sukapotos)
  • 35 vienetai vyniuogių
  • 35 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę ir sūrį susmulkinti elektriniu smulkintuvu (galima pertrinti per sietelį), įdėti petražolių. Iš gautos masės suformuoti 20 rutuliukų ir padėti jas ant krekerių (arba į tartaletes). Vynuoges išplauti, išdžiovinti ir plono peilio pagalba išpjaustyti lelijų forma. Vynuogines lelijas padėti ant rutuliukų (galima naudoti skirtingų spalvų vynuoges. Aš dar padariau rožytes iš pomidoriukų).

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų