Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek vaflių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, miltų, pieno bei šiek tiek druskos išplakame grietinės tirštumo tešlą.
    Faršą išmaišome su prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogunu ir česnaku.
    Imame vaflį, aptepame jį mėsos faršu ir užvožiame kitu vafliu.
    Supjaustome norimo dydžio gabaliukais, juos mirkome blynų tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek vaflių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, miltų, pieno bei šiek tiek druskos išplakame grietinės tirštumo tešlą.
    Faršą išmaišome su prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogunu ir česnaku.
    Imame vaflį, aptepame jį mėsos faršu ir užvožiame kitu vafliu.
    Supjaustome norimo dydžio gabaliukais, juos mirkome blynų tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų