INGREDIENTAI:
- 1 sauja kedro riešutų
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 gramų tunų (aliejuje konservuotas)
- 60 gramų džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia reikia nupilti nuo tuno aliejų.
Tuomet tuną sumaišyti su kiaušiniu, džiūvėsėliais, tarkuota citrinos žievele, SANTA MARIA petražolėmis ir maltais kedrų riešutais.
Iš gautos masės suformuoti nedidelius kotletukus.
Apkepti kotletukus įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai parunda.
Patiekti šiltus su mėgstamu padažu bei garnyru.
Skanaus!
Autorius: Gerda
REKLAMA