REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškės masei:
    2 kiaušiniai
    600 g varškės
    3 š. cukraus
    1 st. razinų
    1 a.š. cinamono

    Gaminimas:
    Šiam pyragui reikia paruošti dvi tešlas: vieną įdarui, kitą viršui ir pagrindui. Įdaras: varškę, kiaušinus, cukrų ir krakmolą sumaišome, suberiame cinamoną, sudedame išmirkytas razinas. Išmaišome. Paliekame šaldytuve, kol paruošime tešlą.

    Tešla: margariną sutarkuoti stambia tarka su miltais. Cukrų gerai išmaišome su kiaušiniais. Po to- viską kartu. Įdedame kepimo miltelius, kakavą. Minkome tešlą, kol jis bus kieta. Tikslaus miltų kiekio nežinau, nes kitokį kiekį dedu, tad darydamos tešlą, miltų dėkite tiek, kad tešlos būtų galima padaryti du gabalus, bet ne per kietus. Juos palaikyti šaldytuve 20 min. Orkaitę įkaitiname 180 laipsnių. Išėmus tešlą, gabalą sutrupiname stambokais gabalais kaip pagrindą. Ant jo dedame varškės įdarą, ir ant viršaus vėl trupiname stambokais gabalais kitą kakavinės tešlos gabalą. Dedame į orkaitę ir kepame 40-60 min. Iškepusį apie 15 min. palaikome orkaitėje, o po to apibarstome cukraus pudra.

    SKANAUS!

Autorius: Austėja

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškės masei:
    2 kiaušiniai
    600 g varškės
    3 š. cukraus
    1 st. razinų
    1 a.š. cinamono

    Gaminimas:
    Šiam pyragui reikia paruošti dvi tešlas: vieną įdarui, kitą viršui ir pagrindui. Įdaras: varškę, kiaušinus, cukrų ir krakmolą sumaišome, suberiame cinamoną, sudedame išmirkytas razinas. Išmaišome. Paliekame šaldytuve, kol paruošime tešlą.

    Tešla: margariną sutarkuoti stambia tarka su miltais. Cukrų gerai išmaišome su kiaušiniais. Po to- viską kartu. Įdedame kepimo miltelius, kakavą. Minkome tešlą, kol jis bus kieta. Tikslaus miltų kiekio nežinau, nes kitokį kiekį dedu, tad darydamos tešlą, miltų dėkite tiek, kad tešlos būtų galima padaryti du gabalus, bet ne per kietus. Juos palaikyti šaldytuve 20 min. Orkaitę įkaitiname 180 laipsnių. Išėmus tešlą, gabalą sutrupiname stambokais gabalais kaip pagrindą. Ant jo dedame varškės įdarą, ir ant viršaus vėl trupiname stambokais gabalais kitą kakavinės tešlos gabalą. Dedame į orkaitę ir kepame 40-60 min. Iškepusį apie 15 min. palaikome orkaitėje, o po to apibarstome cukraus pudra.

    SKANAUS!

Autorius: Austėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų