REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų sviesto
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų grietinės
  • 700 gramų miltai
  • 1 skardinė kondensuoto pieno (saldus)
  • šiek tiek kondensuoto pieno (RUDUDU)
  • 1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos)
  • 1 sauja razinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų sviesto
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų grietinės
  • 700 gramų miltai
  • 1 skardinė kondensuoto pieno (saldus)
  • šiek tiek kondensuoto pieno (RUDUDU)
  • 1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos)
  • 1 sauja razinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį 2 valandom.
  2. Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.
  3. Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.
  4. Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Pilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą išklotą plėvele ir labai gerai paslėkite.

Autorius: Irena-anirtic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų